Συντήρηση κλιματιστικού & Ψυκτικές υπηρεσίες

Συντήρηση κλιματιστικού & Ψυκτικές υπηρεσίες

Συντήρηση κλιματιστικού .Επισκευές, εγκατάσταση & απεγκατάσταση air condition.

Καλωσόρισες στη σελίδα μας για τις υπηρεσίες Ψυκτικές Υπηρεσίες. Εδώ θα βρεις την καλύτερη δυνατή υπηρεσία για την Συντήρηση κλιματιστικού που χρειάζεσαι ανά τακτά διαστήματα, καθώς και όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε για κλιματιστικά οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την ικανοποίηση των αναγκών σας για άνεση και κλιματισμό.

Επίσκεψη για Απλό Έλεγχο

Προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες επισκέψεις για απλό έλεγχο του κλιματιστικού σας. Οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν την κατάσταση του συστήματος και θα δώσουν συμβουλές για τη βελτίωση της απόδοσης και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Εξειδικευόμαστε στην εγκατάσταση κλιματιστικών συστημάτων για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα εγκαταστήσουν το κλιματιστικό σας με ακρίβεια και επαγγελματισμό, εξασφαλίζοντας άριστη απόδοση και αίσθηση άνεσης.

Απεγκατάσταση Παλαιού Κλιματιστικού

Αν χρειάζεστε αντικατάσταση του παλαιού σας κλιματιστικού, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα απεγκαταστήσουν το παλιό σύστημα με προσοχή και ασφάλεια, πριν εγκαταστήσουν το νέο κλιματιστικό σας.

Συντήρηση Κλιματιστικού

Η τακτική συντήρηση είναι κρίσιμη για την απρόσκοπτη λειτουργία του κλιματιστικού σας. Οι τεχνικοί μας θα εκτελέσουν απλή συντήρηση, ελέγχοντας την απόδοση του συστήματος, τον καθαρισμό των φίλτρων και την αντιμετώπιση μικρών προβλημάτων. Πολύ σημαντικό για εμάς επίσης το να διατηρήσουμε το χώρο σας σε άριστη κατάσταση ώστε στο τέλος της εργασίας μας να τον παραδώσουμε ακριβώς όπως τον παραλάβαμε.

Βιολογική Συντήρηση & Καθαρισμός Κλιματιστικού

Προσφέρουμε υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού κλιματιστικών, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους καθαρισμού. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της καθαρής ατμόσφαιρας και στην αποτροπή της εξάπλωσης αλλεργιογόνων ουσιών.

Χρειάζεσαι νέο κλιματιστικό;

Μην ξεχνάς, η Kourtis Technical εκτός από τις επαγγελματικές υπηρεσίες Ηλεκτρολόγων και Ψυκτικών, σου προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξεις την απαραίτητη υπηρεσία αλλά ταυτόχρονα και τη νέα συσκευή κλιματιστικού που χρειάζεσαι. Μπορείς πάντα να ελέγξεις τις τελευταίες προσφορές μας στο eshop μας και να πετύχεις το καλύτερο deal, μπαίνοντας εδώ.

Εγκατάσταση κλιματιστικού 9000-15000 btu90€
Εγκατάσταση κλιματιστικού 16000-24000 btu120€
Συντήρηση25€
Βιολογικός καθαρισμός40€
Αποξήλωση παλαιού25€
Επίσκεψη ελέγχου25€