Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

ηλεκτρολόγοι & ψυκτικοί στο Παλαιό Φάληρο

Η Kapa Install είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2020 από τον Κούρτη Παναγιώτη, έναν επαγγελματία μηχανικό. Η φυσική μας έδρα είναι στο Παλαιό Φάληρο, όπου μπορείτε να βρείτε τα καινούρια γραφεία και να μας γνωρίστε. Έχουμε ως όραμα να γίνουμε η πρώτη επιλογή για τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής. Αυτό αφορά τόσο ηλεκτρολογικές εργασίες όσο και ψυκτικές εφαρμογές, αλλά και οποιαδήποτε τεχνική υπηρεσία μπορεί να χρειαστείτε.

Πλέον, μετά και την έναρξη λειτουργίας του νέου μας e-shop, η Kapa install συνεχίζει την εξειδίκευση στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών. Παράλληλα, μέσω του Installshop παρέχουμε λευκές και οικιακές συσκευές. Και τα δύο ανήκουν πλέον στην μητρική εταιρεία, Kourtis Technical.

Μέσα σε μόλις 3 έτη, η εταιρεία μας έχει αποκτήσει αρκετά συνεργεία εξειδικευμένων τεχνικών, ηλεκτρολόγων και ψυκτικών, καθώς και πωλητών. Μπορούμε να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για τους πελάτες μας, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 2000 επιτυχημένα projects.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε απευθύνονται σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, με έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών μας. Η ποιότητα είναι πάντα η προτεραιότητά μας και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Αυτό που μας ξεχωρίζει, είναι πως για κάθε μία περίπτωση δουλεύουμε ξεχωριστά, προχωρώντας πάντοτε σε μελέτη του χώρου και της ανάγκης σας, προτείνοντας την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς και εξηγώντας σας βήμα βήμα την όποια εργασία επιλέξουμε. Το όραμά μας είναι η ανάπτυξη μακροχρόνιων και ισχυρών σχέσεων μαζί σας, ώστε κάποτε να θεωρούμαστε οι τεχνικοί όλων των πολιτών της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά, στο Παλαιό Φάληρο, λειτουργούσαμε ως K-Install, ένα όνομα που γνωρίζεται ήδη από το ευρύ κοινό. Ωστόσο, είμαστε χαρούμενοι που πλέον προσφέρουμε επίσης λύσεις προϊόντων σε προσιτές τιμές, ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε περίπτωση. Μπορείτε να δείτε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας εδώ.

Πεποίθησή μας είναι ότι εμείς αναλαμβάνουμε την εργασία που χρειάζεστε και εσείς απολαμβάνετε το αποτέλεσμα.